توجه: اطلاعات این وبگاه به روز نمی شود و جنبه آرشیو دارد..

سوال های متداول
سه شنبه, 29 شهریور 1401

سوال های متداول

در ذیل پاسخهای کوتاه برای هر یک از پرششهای پرتکرار (FAQ) مطرح شده ارائه شده است:

*** ثبت نام اینترنتی مشکل دارد ؟
در حالیکه گزارش از مشکل برخی از متقاضیان با ثبت نام دریافت می داریم، برخی دیگر در همان زمان ثبت نام می نمایند. لذا ممکن است مشکل از برنامه های نرم افزاری مورد استفاده از سوی کاربران باشد. لذا پیشنهاد می شود در هنگام ثبت نام نکات ذیل را توجه نمایید:
  • از فایرفایکس یا گوکل کروم استفاده کنید
  • تمام ده رقم کد ملی را ثبت نمایید
  • آدرس ایمیل معتبر وارد کنید
  • تمامی فیلدهای ستاره دار باید تکمیل شوند (بجز فیلد فایل ارسالی که باید بشرح ذیل تکمیل گردد)
    • دانشجویان و کارکنان دانشگاه فردوسی فایل تصویر کارت دانشجویی یا کارمندی (حداکثر حجم فایل 100 کیلو بایتو با فرمت jpg یا png)
    • برای ثبت نام گروهی سایر دانشگاهها و سازمانها فایل اکسل اسامی
    • در ثبت نام انفرادی (سایر دانشگاهها و موسسات) نباید هیچ فایلی ضمیمه شود.
  • بعد از ورود به سایت بانک در مهلت مقرر (معمولا 9 دقیقه) پرداخت را کامل نمایید. بعد از تکمیل به صورت اتومات به سایت همایش برگشت خواهید داشت و رسید دریافت خواهید داشت.

1- همایش برای دانشجویان چه رشته‌هایی مناسب است؟
این همایش فرارشته ای است و برای همه افرادی که درگیر با امور پژوهشی هستند مفید و کاربردی است. لذا طیف وسیعی از محققین از رشته های علوم و مهندسی گرفته تا رشته های علوم انسانی می توانند از آن استفاده نمایند.

2- آیا این همایش برای اساتید نیز مفید است؟
همانگونه که در سایت همایش قابل ملاحظه است، شرکت در این همایش برای همه محققین می تواند مفید باشد.

3- آیا شرکت در همایش را برای کسی که به اکسل تسلط مناسبی دارد توصیه می کنید؟
بله، در این همایش تنها به آموزش تکنیکهای اکسل نمی پردازیم، بلکه مواردی همچون نحوه فراخوانی اطلاعات از سایر فرمتها، مستند سازی، مصور سازی و تهیه گزارشات قابل انعطاف در ورد نیز خواهیم پرداخت. بخشی از همایش به نحوه کمی سازی و همگن سازی و همچنین استفاده منطقی از انواع نمودارها می‌پردازند. لذا حتی افرادی که تسلط مناسبی به اکسل دارند نیز از شرکت در این همایش، به اندازه زمانی که اختصاص خواهند داد، بهره خواهند برد.

4- اگر تعداد نفرات ثبت نامی از یک دانشگاه یا شرکت در هر دو همایش بیش از ده نفر باشد، مشمول تخفیف خواهند بود؟
بله، به شرطی که در یک مرحله ثبت نام و واریز وجه نموده و در یک لیست واحد گزارش شده باشند.

5- آیا تخفیف ثبت نام بیش از ده نفر به دانشجویان دانشگاه فردوسی هم تعلق می‌گیرد؟
این تخفیف در ثبت نام این عزیزان منظور شده است، لذا در حالت ثبت نام انفرادی نیز مشمول تخفیف ده درصد هستند. لذا در صورتی که به صورت لیستی ثبت نام نمایند، تخفیف بیشتری اعمال نخواهد شد.

6- آیا از اساتید دیگری نیز برای ارائه مطلب دعوت به عمل خواهد آمد؟
اگر اساتید یا حتی متخصیصن خبره (در کاربرد پژوهشی اکسل و ورد)، اعلام آمادگی نمایند، با کمال میل و بعد از بررسی و تایید کالج دانشگاه، از خدمات آنها استفاده خواهد شد. در هر حال، بعد از شروع ثبت نام و مشخص شدن رشته هایی که بیشترین تعداد مشارکت کننده را خواهند داشت، برنامه ریزی خواهد شد تا از دو تا سه نفر از سایر اساتید برای شرکت در جلسه پرسش و پاسخ دعوت به عمل آید. تا کنون آقای دکتر حصارزاده (عضو هیئت علمی گروه حسابداری) و آقای دکتر مهدی جباری (عضو هیئت علمی گروه آمار) به لیست اساتید دوره اضافه شده‌اند.

7 - آیا امکانات و تسهیلاتی برای اسکان شهرستانیها وجود دارد؟
با توجه به اینکه همایش در سطح منطقه ای تعریف شده است، پیش فرض این است که افراد شرکت کننده نیازی به تامین اسکان ندارند. در هر حال، چنانچه افرادی متقاضی اسکان در مشهد هستند، بعد از تکمیل مراحل ثبت نام، با تماس تلفنی به دفتر همایش، درخواست خود را مطرح فرمایند. سعی خواهد شد تا با توجه به درخواست خود متقاضی به هتل یا مکان مناسب و کم هزینه ای معرفی گردند.
شما اینجا هستید: Home سوال های متداول